Jeg har flyttet min psykologpraksis til Vesterbro i København.

Se mere på www.ninadam.net

 


Psykolog Nina Dam
Ørestads Boulevard 61F, 4.t.v.
2300 København S.

Mobil 30 11 33 91

psykolog@kognitivklinik.com

PROFIL

Mit navn er Nina Dam. Jeg er født i 1972 på Bornholm. Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2002. Autoriseret af Psykolognævnet i 2005.
Specialistgodkendt i psykoterapi, kognitiv retning af Dansk Psykologforening i marts 2009. Supervisorgodkendt i 2012.

Jeg har en 2½-årig videreuddannelse i Kognitiv Adfærdsterapi, samt en 2-årig videreuddannelse i Compassion Fokuseret Terapi, samt anden uddannelse og kurser inden for 3. bølge af kognitiv terapi – MBCT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) og ACT (Acceptance and Commitment Therapy).  Senest er jeg uddannet MSC-instruktør (Mindful Self-Compassion) og afholder løbende 8-ugers kurser i Mindful Self-Compassion centralt i København – se www.compassionpsykologer.dk.
Du kan læse mere om de forskellige metodiske tilgange på min anden hjemmeside: www.ninadam.net

Har som psykolog bred erfaring med behandling af de fleste psykiske lidelser – depression, OCD, angst, herunder helbredsangst, socialangst, præstationsangst, agorafobi, panikangst og generaliseret angst, samt stress og lavt selvværd.

Jeg har arbejdet som privatpraktiserende psykolog siden 2009 og haft overenskomst med den offentlige sygesikring siden januar 2010. Jeg har min ydernummer-praksis i en læge-praksis i Ørestad, Region Hovedstaden. Jeg har herfra flere års erfaring med behandling af klienter under den offentlige sygesikrings-ordning.

Jeg har tidligere igennem 5 år været ansat som klinisk psykolog og neuropsykolog ved neurologisk afdeling, Glostrup Hospital og har herfra erfaring med terapeutisk arbejde med unge og voksne med alvorlig somatisk sygdom – særligt personer med epilepsi, sclerose og andre neurologiske lidelser.
Jeg har særlige kompetencer med behandling af personer med somatoforme og funktionelle lidelser – herunder helbredssangst og smerter.

Jeg har tidligere arbejdet i psykiatrisk regi – dels i Psykiatrisk Privatklinik/PPclinic i Gentofte og på Rigshospitalets Angst og OCD-klinik, hvor jeg har erfaring med kognitiv adfærdsterapi til mennesker med angst-tilstande, psykosomatiske tilstande og depressive tilstande.

Jeg har desuden arbejdet på Hamlet Privathospital som kognitiv psykolog, hvor jeg har varetaget behandling af mennesker med angst, OCD, depression, smerter, sygdomsangst, stress, kriser og belastningstilstande.

Har du brug for at vide mere om mine supervisor- og underviser-kompetencer, kan du læse mere på www.ninadam.net